Програма на вихідні 20, 21 березня в "Арт і Я"

теґи: Клуб творчого розвитку "Арт і Я", заняття, колажі, курс з ліплення, ліплення, ліплення з глини, Майстер-клас, модульне орігамі, Орігамі

 

 

Субота 20 березня о 12:00 – Майстер-клас з орігамі. 

На занятті  можна навчитися спілкуванню  з папером і взаємному творенню виробів під назвою орігамі. Читати схеми, складати базові форми – перші кроки до успіху в мистецтві. А також будемо створювати оригінальні об'ємні форми, що можуть стати подарунком, прикрасою чи навіть корисним побутовим  приладом.

Тривалість 2,5 години. Вартість 50 грн.

Дивіться приклади творів


Субота 20 березня о 19:00 – Майстер-клас "Творимо прості шедеври з нічого: колажі з глянцевих журналів".

Художниця Аліна Копиця розповість та навчить, як із маленьких кольорових шматочків із глянцевих журналів можна робити картини, які дуже схожі на роботи маслом. Ви також оволодієте основами композиції та колористики. 

Для тих, хто хоче мати по-мистецьки оздоблену сумку, Алінка продемонструє, як старими кольоровими панчохами та тканиною, плівкою та золотистими обгортками можна екстравагантно прикрасити простеньку сумку. 

Для відвідування майстер класу зовсім не обов’язково вміти малювати. При необхідності майстер зможе допомогти з контуром. 

Ще на вас чекає чаювання та цікаві розповіді про художні виставки та мистецькі фестивалі, у яких брала участь Аліна.

Вартість майстер-класу: для дорослих 70 грн., для дітей 50 грн. Беріть з собою глянцеві журнали або сумку та матеріал для оздоблення (целофанові пакети, обгортковий папір, панчохи).

Дивіться приклади творів


Неділя 21 березня о 12:00 – Заняття з ліплення із глини для дітей.

Ліплення з глини – це розвиваючі заняття. В процесі занять у дитини розвиваєтся творча уява і фантазія, покращується мілка моторика рук і найголовніше – дитина отримує навички спілкування з іншими дітьми.

Тривалість заняття 2 години. Вартість 70 грн.

Курс "Ліплення для дітей"
 

Неділя 21 березня о 15:00 – Заняття з ліплення із глини для дорослих.

Глина – це чудовий дар природи, яка супроводжує людей ще з далеких часів і до цієї пори. З глини ліплять, будують, нею лікують.   Ліплення з глини заспокоює, тому заняття з ліплення вважається дуже гарною арт-терапією.

Психологи стверджують:«Працюючи з глиною, людина, котра перебуває в агресивному стані, знаходить вихід своїм почуттям, а люди невпевнені в собі, навчаються контролювати ситуацію. Непосидючим глина допомогає навчитись концентруватися»

На наших заняттях ліплення з глини Ви отримаєте унікальну можливість вдихнути життя в свої глиняні вироби. 

Тривалість заняття 2 години. Вартість 70 грн. Курс "Ліплення для дорослих"

Фотографії зі вступного заняття з ліплення


Ви отримаєте знижку 30% на заняття чи майстер-клас, якщо прийдете на нього з другом!


Записуйтеся попередньо за тел.: 095-406-18-02, 093-029-95-09  або пишіть на е-mail: club.artiya@gmail.com